30.10.2011

Katsetused teemal täidetud kanafilee
















Tegime siis eilehommikuse plaani kanafileed puudutava osa teoks.
Materjaliks:
  • jahutatud kanafilee         3 tk
  • Sinihallitusjuust           100g
  • Roheline sibul         ca 30 g
  • pisut soola
  • Broilerimaitseaine
Riivisin sinihallitusjuustu jämedalt, lisasin hakitud sibula ja segasin selle kõik ühtlaseks massiks.
Maitsestasin kanafileed soola ning broilerimaitseainega.
Seejärel tegin terava noaga fileetükkidele sügava sisselõike - nii, et tekkis üsna mahukas tasku.
Täitsin mainitud tasku juustu-sibula massiga ja sulgesin "tasku" hoolikalt kahe puidust hambatikuga-
Valmis taskud asetasin ahjuplaadile, määrisin igaks elu juhtumiks kergelt pealt oliivõliga ja küpsetasin 220 kraadi juures 25 minutit.
Serveerisime selle värgi vitamiinisalatiga ja valge veiniga, sellisel viisil  õnnestus toidu kalorsust kah enam vähem kontrolli all hoida.
Kuigi jah... 40% sinihallitusjuust.
Aga maitsvalt kukkus välja küll.
Kuid põhiline selle retsepti väärtus on jällegi selle lihtsus ja vähene ajakulu

FOTO ( teiste poolt täidetud fileed )

Комментариев нет:

Отправить комментарий