Et siis tortiljateema jätkuks võtsime ette läbi mängida selline variant.
Aitab lihast ja teravatest maitseainetest, teeme midagi sellist peaaegu maavillast.
Täistera tortiljapõhjad 8 tk
Šampinjonid 500 g
Metsaseened 200 g
Gouda Juust (viilutatud) 300 g
Punast sibulat 2 tk
Moskva suitsuvorst 1 tk
Natuke ketšupit
Tegevuskäik järgmine: Lõikasin šampinjonid kenasti viiludeks, lisasin hakitud punase sibula ja läbipestud soolatud metsaseened. Metsaseened maitsestamaks tuimavõitu šampinjone ja läbipestud selleks, et pesta välja liigne sool.
Praadisin selle kraami kenasti pannil parajaks.
Lõikusin suitsuvorsti õhukesteks viiludeks.
Kokkupanek: Kuumutasin tortiljapõhja 1minuti vähese oliivõliga kuumal pannil, seejärel vedasin põhjale paar peenikest ketšupitriipu, laotasin 1/8 seentest, 6-7 vorstilõiku ja 2 juustulõiku. Nüüd keerasin tortiljapõhja kenasti rulli ja asetasin kolmanda juustulõigu rullimise lõppu nii, et see sulades rulli "lukustaks".
Nüüd rull ca 30 sekundiks õmblusega allapoole pannile ja oligi valmis
Aitab lihast ja teravatest maitseainetest, teeme midagi sellist peaaegu maavillast.
Täistera tortiljapõhjad 8 tk
Šampinjonid 500 g
Metsaseened 200 g
Gouda Juust (viilutatud) 300 g
Punast sibulat 2 tk
Moskva suitsuvorst 1 tk
Natuke ketšupit
Tegevuskäik järgmine: Lõikasin šampinjonid kenasti viiludeks, lisasin hakitud punase sibula ja läbipestud soolatud metsaseened. Metsaseened maitsestamaks tuimavõitu šampinjone ja läbipestud selleks, et pesta välja liigne sool.
Praadisin selle kraami kenasti pannil parajaks.
Lõikusin suitsuvorsti õhukesteks viiludeks.
Kokkupanek: Kuumutasin tortiljapõhja 1minuti vähese oliivõliga kuumal pannil, seejärel vedasin põhjale paar peenikest ketšupitriipu, laotasin 1/8 seentest, 6-7 vorstilõiku ja 2 juustulõiku. Nüüd keerasin tortiljapõhja kenasti rulli ja asetasin kolmanda juustulõigu rullimise lõppu nii, et see sulades rulli "lukustaks".
Nüüd rull ca 30 sekundiks õmblusega allapoole pannile ja oligi valmis
Комментариев нет:
Отправить комментарий