Inspiratsiooni allikateks siis retsept Santa-Maria kodulehelt (koos pildiga siin) Ja väike pooleteistkilone lõhekala külmkapis.
Mõeldud tehtud, võtsin aluseks selle lihtsa retsepti ja realiseerisin selle ilma vähimagi omaloominguta.
Mis öelda?
Maitse asi, mulle isiklikult ei meeldi. Lõhe on selline õrn ja ettevaatliku ümberkäimist nõudev kala.
Taco ja quacamole on väga domineerivad ja peidavad kala üldse ära.
Tuli välja nagu selline Tex-Mex värk ikka.
Aga mis puutub siia ahjuleõhe?
Samahästi võinuks Tortillase mähkida ka peotäie spagette ja vahet, vahet maitses polnuks mingit
Mõeldud tehtud, võtsin aluseks selle lihtsa retsepti ja realiseerisin selle ilma vähimagi omaloominguta.
Mis öelda?
Maitse asi, mulle isiklikult ei meeldi. Lõhe on selline õrn ja ettevaatliku ümberkäimist nõudev kala.
Taco ja quacamole on väga domineerivad ja peidavad kala üldse ära.
Tuli välja nagu selline Tex-Mex värk ikka.
Aga mis puutub siia ahjuleõhe?
Samahästi võinuks Tortillase mähkida ka peotäie spagette ja vahet, vahet maitses polnuks mingit
Комментариев нет:
Отправить комментарий