09.11.2011

Küpsetatud lõhefilee fetajuustu kreemiga

















Laupäevane kokandusharjutus mulle kobakäpale.
Aluseks võtsin jällegi Nami-Nami retsepti mida näete SIIN....

Materjaliks võtsin kõige rasvasema, soolaga maitsestatud fileetüki, asetasin nagu õpetatud ahjuvormi ja määrisin pealt fetajuustukreemiga mille valmistasin fetajuustu ja maitsestamata jogurti seguna.
Sinna segusse lisasin veel vastavalt retseptile ka oksakese hakitud värsket rosmariini...
Kuid selle koostisosa otstarbest ma eriti aru ei saa.
Nagu ei saanud ka ükski meie pere liikmest degustreerija.
Ühesõnaga lihtne, kõik läks kui lepase reega ja tulemus oli samuti päris maitsev.
Kuid ometi mitte selline mis sunniks seda retsepti kuidagi eriliselt meelde jätma

2 комментария:

  1. Pilditasku, värsket ürti lisatakse ikka maitsenüansi pärast. Mu ürdipeenrast võetud rosmariinioks annab küll päris palju maitset. Kui rosmariin on kehvake või maitse ei meeldi, võib ka muud rohelist lisada :)

    ОтветитьУдалить
  2. Arvan ka, et kui peenrast võtta siis on hea.
    Poest ostetu ei avaldanud sugugi muljet

    ОтветитьУдалить