12.02.2012

No ei saa kanapitsast asja



Tegin järjekordse katsetuse teha pisut „lahjenat“ pitsat. Nimelt sisaldab mu traditsiooniline retsept salaamit mis aga teadagi on väga rasvane.
Otsustasin siis asendada nimetatud komponendi suitsukanaga.
Noh, et ostsin kaks poolkoiba pudistasin peeneks segasin riivitud juustu ja umbes 100 g tükeldatud värske ananassiga.
Sellega oligi kate valmis.



Peale riivisin veel pisut juustu ja siputasin pitsamaitseainet.
Põhja jaoks kasutasin ära ½ pakki „Õhukese pitsapõhja“ pulbrit.
Küpsetasin 20 min 200 kraadi juures.
Tulemuseks oli pitsa mis maitses nagu ... maitses nagu pitsa.
Selline mida poes külmletis müüakse.
Kui sel asjal üldse mingit iseloomulikku maitset oligi siis kumas kergelt läbi basiilik pisamaitseainest.
Ülejäänu moodustas umbmäärase, ümbmäärase maitsega massi.
Millegipärast ei saa kanast pitsakatte tegemisel asja.
Või peaks seda seal tõesti rõhtsalt palju olema?

Комментариев нет:

Отправить комментарий