Mitmete erinevate seenerisotto retseptide lihtne kuid kontrollitud süntees.
Kogus - kolmele persoonile
200g šampinjone
50g võid
2 "Galina Blanca"seenepuljongikuubikut 1 liitrisse vette
50g riivitud parmesani
1 keskmine punane sibul
300g risottoriisi
50 ml punast kuiva veini
Soola maitse järgi
Kõigepealt praadisin 0.5 cm liistakuteks lõigatud šampinjonid umbes ühe kolmandikuga võist. Praadisin umbes 10 min pidevalt segades, nii, et seened said kenasti helpruunid. See tehtud, panin šampinjonid ootele.
Järgmiseks segasin puljongi 2 "Galina Blanca" seenepuljongikuubikut 1 liitri keeva vee kohta, lisaks maitse järgi soola.
Sibula hakkisin peeneks ja praadisin selle pannil ülejäänud võiga klaasijaks, lisasin riisi ja 50 ml kuiva punast veini.
Segasin ja lasksin veinil pisut aurustuda.
Nüüd läks käiku suurem kastrul.
Kuumutasin selles kulbitäie puljongit ja lisasin riisi sibulaga.
20 min vältel väikesel tulel pidevalt riisi segades jätkasin buljongi lisamist, kulbitäis haaval nii, et eelmine portsion jõuaks enne imenduda kui järgmise lisan.
Kui kogu seenepuljong oli imendatud võtsin kastruli tulelt, lisasin riivitud parmesani ja pruunistatud šampinjonid ja segasin selle kõik ilusti läbi.
Ja ongi valmis
Kogus - kolmele persoonile
200g šampinjone
50g võid
2 "Galina Blanca"seenepuljongikuubikut 1 liitrisse vette
50g riivitud parmesani
1 keskmine punane sibul
300g risottoriisi
50 ml punast kuiva veini
Soola maitse järgi
Kõigepealt praadisin 0.5 cm liistakuteks lõigatud šampinjonid umbes ühe kolmandikuga võist. Praadisin umbes 10 min pidevalt segades, nii, et seened said kenasti helpruunid. See tehtud, panin šampinjonid ootele.
Järgmiseks segasin puljongi 2 "Galina Blanca" seenepuljongikuubikut 1 liitri keeva vee kohta, lisaks maitse järgi soola.
Sibula hakkisin peeneks ja praadisin selle pannil ülejäänud võiga klaasijaks, lisasin riisi ja 50 ml kuiva punast veini.
Segasin ja lasksin veinil pisut aurustuda.
Nüüd läks käiku suurem kastrul.
Kuumutasin selles kulbitäie puljongit ja lisasin riisi sibulaga.
20 min vältel väikesel tulel pidevalt riisi segades jätkasin buljongi lisamist, kulbitäis haaval nii, et eelmine portsion jõuaks enne imenduda kui järgmise lisan.
Kui kogu seenepuljong oli imendatud võtsin kastruli tulelt, lisasin riivitud parmesani ja pruunistatud šampinjonid ja segasin selle kõik ilusti läbi.
Ja ongi valmis
Комментариев нет:
Отправить комментарий